суботу, 25 лютого 2023 р.

Патріотична сторінка: "Незламність. Стійкість. Віра в перемогу"

 



                                               Вже – рік , а ніби ціла вічність,

Холодний, чорний і проклятий днь,

     В свідомості стоїть і не забудь до віки

    Двадцять четвертого лютого четвер..



Рік незламності став роком, коли ми щодня дякуємо українським Воїнам! Дякуємо за кожен світанок і за кожен вечір. Дякуємо їм за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість. Цей рік навчив українців поваги, шани і вдячності до Воїнів. Україна сильна людьми, які вірять в Бога, вірять Збройним силам України, вірять у перемогу України! 



Цей рік навчив нас ще більше любити і шанувати Україну, відстоювати її права, боротися за неї. Він навчив кожного з нас ще більше цінувати рідне, українське.

2022 рік став роком єднання! Повномасштабне вторгнення росії як ніколи об’єднало та згуртувало націю. Тепер у кожного українця свій фронт і своя місія. Воїни сміливо боронять Україну від агресора,  лікарі - працюють на медичному фронт, волонтери шукають, знаходять і везуть все найнеобхідніше, бо є надійною опорою військових і медиків. Люди культури активно долучаються до фінансової допомоги, проводячи благодійні аукціони задля потреб Збройних сил України. І маленькі українці щодня щиро допомагають армії, збираючи кошти для військових. Україські господині готують різні смаколики. Чоловіки .які неможуть ідти на фронт допомагають волонтерством.

 Цей рік став роком, що приніс багато випробувань. Для багатьох українців він став чи не найважчим у житті,це рік, який загартував нас як націю. Він  навчив нас ще більше вірити, боротися і чекати. 

Незламність і психологічна стійкість, людяність, милосердя та щирість, сміливість, витривалість і відвага, сила духу і волі, взаємопідтримка, жертовність, відповідальність – все це про громадян нашої держави.


Ми -сильні! Ми -незламні! Ми -віримо у пермогу! Ми пам'ятаємо кожог , хто не зустріне з нами перемогу.



Немає коментарів:

Дописати коментар