середу, 13 березня 2019 р.


         14 березня — День                українського добровольця.


Українські добровольці — це справжні лицарі Духу, Добра та Справедливості!Добровольці — це ВОЇНИ, які у 2014 році закрили собою країну від ворога на сході країни. Саме добробати прийняли на себе перший удар російського агресора, відчули на собі підступність ворога. Широкине, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький та Луганськоий аеропорти, Дебальцеве — це пекло на землі, куди заради Незалежності України добровільно пішли десятки тисяч тих, для кого Честь і Гідність — не пусті слова.Добровольці — це ВОЛОНТЕРИ, які віддають своє останнє, знаходять допомогу навіть за океаном, аби підтримати воїнів АТО та переселенців із Криму та Донбасу.Продукти харчування, речі, ліки, медичне обладнання, рації, запчастини для військової техніки, тепловізори і автівки — це далеко не все, чим і до сьогодні забезпечують волонтери наших захисників на передовій. Безкоштовні юридичні консультації, допомога в пошуку житла та, за потреби, у зборі коштів — це все теж на їхніх плечах. Це МЕДИКИ-ДОБРОВОЛЬЦІ, які рятують на передовій наших бійців та цивільне населення.
«Бо хто за що, А ми за Незалежність – Отож нам так і важко через те» (Ліна Костенко)Здоров’я кожному з Вас, миру в рідній Україні та низькій уклін за нелегку ношу, яку Ви взяли на себе!!! Українські добровольці — це справжні лицарі Духу, Добра та Справедливості!Добровольці — це ВОЇНИ, які у 2014 році закрили собою країну від ворога на сході країни. 



Книга розповідає історію добровольчих батальйонів, що врятували країну. Автори розказують про вояків, які добровільно пішли захищати Україну навесні 2014-го року.
Книга містить репортажі, спогади вояків, командирів, міністрів. Це була кропітка робота. Над нею працювали декілька авторів. І все для того, щоб майбутнє покоління знало і пам’ятало, хто боронив Батьківщину .

Немає коментарів:

Дописати коментар