четвер, 12 березня 2020 р.

Дорогі друзі! Запрошуємо ,Вас, взяти участь

            у конкурсі. Проявіть свій талант.

Стартує Всеукраїнський конкурс для дітей #Вірш_у_кадрі

Форум видавців спільно з книжковими блогерами: Іриною Юрченко (@irinyurch), Тетяною Морарь (@te.more) та Лілією Гордієнко (@big_book_blog) запрошує юних книгоманів долучитись до конкурсу відеопоезій #Вірш_у_кадрі, який пройде в соціальній мережі Tik Tok з 1 по 21 березня 2020 року.
Мета проведення конкурсу – популяризація дитячого читання, зокрема поезії українських авторів, збільшення україномовного контенту у соціальних мережах: найкращих надбань української класичної та сучасної поезії серед школярів.
Тема конкурсу: «Час». Учасники можуть обрати вірш або уривок з вірша будь-якого українського автора українською мовою, який відповідає темі конкурсу. Учасниками можуть стати особи, віком до 16 років. 
Період проведення конкурсу: 1 березня 2020 року – 21 березня 2020 року.
Переможців оголосимо у Всесвітній день поезії – 21 березня 2020 року на офіційному сайті «Форуму видавців» (bookforum.ua) та на сторінках громадської організації у соціальних мережах Facebook та Instagram.
Переможець або переможниця конкурсу отримає брендовану футболку і торбу книжок від «Форуму видавців».
Вибір переможців-читців відбудеться за наступними критеріями:
  • за найбільшою кількістю «вподобайок» під відеороликом у соціальній мережі Tik Tok за умови виконання всіх умов конкурсу 
  • за рішенням експертного журі. Журі буде враховувати відповідність темі, креативний підхід,  формат подачі та загальне враження від відеоролика.

Умови участі у конкурсі



  1. Читець має вивчити напам’ять обраний вірш/уривок з вірша. Читання з будь-якого носія для участі у конкурсі не приймається.
  2. Записати відеоролик з декламуванням вірша/уривка. Тривалість відеоролика не має перевищувати 15 секунд. Креативний підхід заохочується.
  3. Відеоролик викладається в обліковому записі у соціальній мережі Tik Tok з вказанням хештегів Конкурсу – #Вірш_у_кадрі, #Knygomania, #Книгоманія, #флексTikTok, #ШКОЛА
До конкурсу приймається не більше 5 відеороликів від одного Читця.
За детальною інформацією щодо конкурсу ви можете звертатись на пошту: smm_manager@bookforum.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар