четвер, 14 лютого 2019 р.

                Бібліотека чекає на ваш подарунок!

  Щороку 14 лютого відзначається свято – Міжнародний день дарування книги . Міжнародний день дарування книг – це добровільна ініціатива. Вона спрямована на підвищення інтересу до книги та читання. Протягом п’яти років вона продовжує знаходити нових прихильників та учасників в усьому світі.
   Це дуже молоде свято, яке з’явилось тільки у 2012 році. Придумала його американка Еммі Бродмур. «Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. Згодом це починання підтримали у всьому світі», — йдеться у Facebook-групі «ВсіКниги».
  За п'ять роки про свято дізнались у багатьох країнах — може, воно незабаром складе конкуренцію і Дню святого Валентина. День дарування книжок «просувають» відомі письменники, блогери, журналісти. Мета ініціативи проста: надихнути людей по всій планеті подарувати 14 лютого комусь близькому книгу.
   Закликаємо долучитися до святкування і презентувати дітям, племінникам, коханим, батькам, онукам, друзям або колегам книгу. Або й собі. Постійні читачі знають, що робити у цей день: обрати видання, вкласти у нього листівку із теплим словами — і подарувати комусь близькому. Або подаруйте книгу бібліотеці і вашу книгу прочитають сотні  наших користувачів!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар