пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

                                               
                                           
  
 «Пізнайко»український дитячий журнал, який було засновано у 1996 році. Ідейними батьками та засновниками журналу є подружня пара Євген Леонідович і Ірина Григорівна Юхниці. Вони ж придумали і головного персонажа цього видання борсучка на ім'я Пізнайко.

1996 рік – вихід першого номеру журналу «Пізнайко». Головним героєм журналу став кмітливий, веселий та непосидючий борсучок Пізнайко та його друзі: білочка Проня, хом'як Ласунчик.

Січень 2001 року – поява англомовного журналу «Posnayko»: яскравого посібника для малечі, яка тільки починає вивчати англійську мову (5–12 років). Випуск серій дисків з відеоуроками (з 2006 року) й аудіоуроками (з 2007 по 2013 роки), як додаток до журналу, зробив його ще популярнішим. Читачі мали змогу спілкуватися англійською, вивчати віршики, співати пісень, грати в ігри, вчитися слухати і розуміти мову. Журнал з диском виходив до січня 2013 року включно.

У 2005 році редакція видає новий журнал — у січні виходить «Пізнайко від 2 до 5» (нині «Пізнайко від 2 до 6»), журнал для дошкільнят, їхніх батьків, вихователів і методистів дитячих садочків. Враховуючи загальну зацікавленість сучасних дітей комп'ютерними іграми, редакція «Пізнайко» із січня 2008 року доповнює журнал «Пізнайко від 2 до 6» диском із розвиваючими завданнями, розфарбовкою, піснею до свята, казочкою на ніч, аудіо уроком англійської мови для найменших.

У 2013 році журналу «Пізнайко від 6» було присвоєно звання найкращого періодичного видання для дітей за результатом конкурсу Держкомтелерадіо.

Наразі редакція випускає два журнали українською мовою: «Пізнайко від 6» – журнал для молодших школярів віком від 6 до 10 років, і «Пізнайко від 2 до 6» – журнал для дошкільнят віком від 2 до 6 років. На сторінках журналів друкуються відомі українські письменники: Тамара Коломієць, Іван Андрусяк, Леся Мовчун, Анатолій Качан, Ганна Чубач, Наталка Поклад, Анатолій Камінчук, Віть Вітько, Ігор Січовик, Валентина Бондаренко, Володимир Верховень, Анатолій Костецький, Юлія Смаль і багато інших.
Пізнайко
http://www.posnayko.com
Дитячий пізнавально-розважальний журнал для дітей від 2 років.
- для дошкільників
- для дітей молодшого шкільного віку
- ресурс українською мовою


                                             

Немає коментарів:

Дописати коментар