субота, 30 грудня 2023 р.

 

Презентація дарованого видання: « В.Слонопас «Театр життя».

Бібліотека отримала різдвяний подарунок: книгу Володимира Слонопаса « Театр життя». Щира подяка    Демчаку  Володимиру Степановичу   директору  видавництву « Дніпро»,  автору книги  за підтримку бібліотек.

Володимир Слонопас – американський письменник українського походження.

Народився в 1960 році у м.Червоноград на Львівщині.

Спочатку навчався у Червонограді, потім із переїздом батьків продовжив навчання у м.Белз Львівської області.

Після закінчення школи навчався у Володимир – Волинському технікумі сільського господарства та Українській академії інженерів водного господарства у м.Рівне.

Працював у колгоспі Сокальського району, далі у виробничому об’єднанні « Укрзахідвугілля», в подальшому старшим оперуповноваженим карного розшуку Сокальського РВМ.

В1994 році емігрував до США . де працює механіком у агропромисловості. Ще з радянського періоду життя займається духовними практиками та літературною творчістю. Заснував в США компанію, яка надає гуманітарну допомогу Україні з випуску та поширення християнської літератури.

Член Спілки християнських письменників України. Фіналіст та лауреат значної кількості літературних конкурсів малої прози.

 Книга « Театр життя» - збірка оповідань та нарисів реальних історій нашого життя, просіяні через сито моральності та людського сумління.

Немає коментарів:

Дописати коментар